Σκόνη από αύριο και καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ενόψει

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Πέμπτη στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη και μας περιμένει καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς

στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα