Σκαπούλλης: «Ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα» (video)

Αποκλειστικά στο SigmaLiveSports....Μετά από 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου ως ποδοσφαιριστής και ως διαιτητής, ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης πήρε τη μεγάλη απόφαση και έβαλε τέλος στην καριέρα του ως διαιτητής, αν και θα μπορούσε να το πράττει για ακόμη έναν χρόνο.

Μιλώντας στο www.sigmalive.com, αναφέρει για το τι κρατάει όλα αυτά τα χρόνια, για το αν το πλησίασε ποτέ κάποιος για να βοηθήσει, αλλά και για τα επόμενα του βήματα στον χώρο.

Για την απόφαση του να σταματήσει την διαιτησία:
«Μετά από 30 χρόνια στα γήπεδα, τόσο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν διαιτητής πήραν την απόφαση να αποχωρήσω».

Τι τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση: «Νιώθω ότι είχαν να δώσω το έδωσα. Ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα να φύγω τώρα. Νομίζω ότι υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία θα συνεχίσουν».

Τι κρατά: «Σίγουρα στον χώρο το ποδοσφαίρου γνωρίζεις αρκετό κόσμο. Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Να είσαι ένας τίμιος με τα καλά σου και τα κακά σου. Να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό»

«Εγώ επειδή είχα την τύχη να μεγαλώσω μέσα στο γήπεδα, ήξερα τον χώρο του ποδοσφαίρου. Άκουγα μόνο μια συμβουλή. Μπαίνεις στο γήπεδο, σφυρίζεις ότι βλέπεις και να πάς στο σπίτι σου».

«Για να σε πλησιάσει κάποιος πρέπει να δώσεις το δικαίωμα. Ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα».

«Υπάρχουν περιπτώσεις που δικαιολογημένα φωνάζουν κάποιοι και κάποιες άλλες φορές όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις που φωνάζουν άδικα γιατί δεν κατέχουν τους κανονισμούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα