Σε τρεις τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης το ψευδοκράτος

Σε τουριστικές εκθέσεις στην Νορβηγία, την Γερμανία και Αυστρία συμμετέχει το ψευδοκράτος.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το “υπουργείο” τουρισμού ανακοίνωσε ότι το ψευδοκράτος συμμετείχε στην έκθεση Reiselivsmessen 2016 στο Όσλο μεταξύ 15 και 17 Ιανουαρίου με στόχο την προώθηση στην αγορά της Σκανδιναβίας και είχε συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες αυτές, όπως και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αεροπορικές εταιρείες, διοργανωτές ταξιδίων και άλλους ταξιδιωτικούς παράγοντες. Σε σχετική ανακοίνωση του “υπουργείου” σημειώνεται ότι το ψευδοκράτος συμμετείχε για πρώτη φορά

σε αυτή την έκθεση.

Δικό του περίπτερο έχει το ψευδοκράτος και στην μεγάλη τουριστική έκθεση CMT της Στουτγκάρδης στην Γερμανία που διαρκεί μια εβδομάδα και ολοκληρώνεται στις 24 Ιανουαρίου. Την τελετή έναρξης παρακολούθησε και ο “υπουργός” τουρισμού, Φαίζ Σουτσιούογλου που βρέθηκε εκεί και είχε συναντήσεις και με τουριστικούς πράκτορες διαφόρων χωρών.

Το ψευδοκράτος συμμετέχει επίσης στην τουριστική έκθεση της Βιέννης “Ferien Messe 2016”.

Ο Φαίζ Σουτσιούογλου, σύμφωνα με την χθεσινή Χαβαντίς, ανέφερε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία επηρεάζουν και τον τουρισμό στο ψευδοκράτος καθώς δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις αλλά μέσω Τουρκίας. Για να περιορίσουν τις επιπτώσεις, είπε, έχουν έρθει ήδη σε επαφή με αρμοδίους του τουρισμού στην Τουρκία και συζήτησε το θέμα επίσης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της κυβέρνησης, αρμόδιο για την Κύπρο, Τουγρούλ Τουρκές. Συνάντηση είχαν και με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού στον οποίο εξήγησαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη ότι συναντήθηκαν και με τουριστικούς πράκτορες στο “νότο”, ώστε οι τουρίστες που επισκέπτονται τον “νότο” - όπως είπε – να επισκέπτονται και τον “βορρά”. Στόχος τους στον “νότο”, συμπλήρωσε, είναι οι Ρώσοι τουρίστες.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα