Σε ρυθμούς Σουηδίας από σήμερα η Εθνική Ελπίδων

Ο απολογισμός της πρεμιέρας κατέγραψε το ζητούμενο της νίκης και από σήμερα η ομάδα μας μπαίνει σε ρυθμούς Σουηδίας.

Το αγχωτικό 2-1 επί της Μάλτας έφερε τους πολύτιμους βαθμούς και στο διάστημα που μεσολαβεί και μέχρι τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης, η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει ανάλογα την ομάδα για τις πιο δύσκολες εξετάσεις.

Οι διεθνείς μας στη χθεσινή πρεμιέρα με τη Μάλτα (2-1) είχαν διάθεση, ήθελαν τη νίκη αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η νευρικότητα ήταν εμφανής και το άγχος σίγουρα είχε αρνητική επίδραση στην προσπάθεια τους.

Ο Νίκος Ανδρονίκου

και οι συνεργάτες του αξιολόγησαν όλες τις παραμέτρους του αγώνα της πρεμιέρας και η προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον για τον αγώνα με τους Σουηδούς.

«Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε μέσα από μια αγχωτική πρεμιέρα και μέσα από την αξιολόγηση όλων των δεδομένων θα δουλέψουμε εκεί που χρειάζεται περισσότερο για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στον αγώνα της Σουηδίας. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε έστω και δύσκολα, το κέρδος των βαθμών είναι σημαντικό όμως πρέπει και μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτεροι», μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της ξημερώματα Κυριακής και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στη Σουηδία.

Σημειώνεται ότι για το παιχνίδι με τους Σουηδούς υπολογίζεται ο Ανδρέας Φράγκου που εξέτισε την τιμωρία του.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης θα διεξαχθεί στο «Falkenberg Arena» που βρίσκεται στην πόλη Falkenberg και θα αρχίσει στις 19:45 ώρα Κύπρου.

*Το γκολ που πέτυχε χθες ο Ραφαήλ Αναστασίου ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και για τον Θεόδωρο Ιωσηφίδη ήταν το δεύτερο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα