Σε νέες εγκαταστάσεις, για μεγαλύτερες επιτυχίες...

Στην παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Σκοπευτικό Aθλητικό Oμιλο Λεμεσού SniperGold, ανοικτός εσωτερικός αγώνας στο Ολυμπιακό άθλημα Σκοποβολής 10μ με αεροβόλο πιστόλι.



Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (26/27) και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής μας στην Λεμεσό. Συμμετείχαν πέρα των 100 ατόμων στον αγώνα και εκτός από Κύπριους, έλαβαν μέρος και αρκετοί Ρώσοι.

Οι νικητές του αγώνα ήταν για

την κατηγορία Ανδρών ο Χρίστος Μακρυγιάννης, έχοντας εξαιρετική επίδοση πέραν του 90%.
Ενώ, στην κατηγορία Γυναικών-Κορασίδων κέρδισε η Άντρια Σοφρωνίου και στους παίδες ο Αντρέας Γιωργαλλής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, οι Βουλευτές Λεμεσού, Αντρέας Μιχαηλίδης και Ευθύμιος Δίπλαρος. Η υποψήφια Βουλευτής Αμμοχώστου και πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, Μαρία Παπαδοπούλου.

Οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Μερκής, Κρίστης Θεοφίλου, Μιχάλης Φανή. Ο τομεάρχης της ΕΟΚΑ και Ταξίαρχος ΕΑ του Ελληνικού Στρατού, Σταύρος Σταύρου Σύρος. Ο επαρχιακός γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Λεμεσού, Δημήτρης Ηρακλέους, ο Αστυνόμος Πολεμιδιών, Ανδρέας Φιακάς.

Ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας, Megastore, Go &Fun, Calma Limassol Marina, Cozy café, ψαραγορά Μόρφου και Μαγεύσεις. Καθώς επίσης και στην Hercules, η οποία μας προσφέρει τα βραβεία και δίνει το κίνητρο στους αθλητές μας.

Ευχαριστίες επίσης και στους χορηγούς επικοινωνίας, Action in Sports, Protathlima.com και shootandgoal.com.

Συνεχίζει και ετοιμάζει εκπλήξεις

Η σχολή μας πλέον, στα δύο χρόνια λειτουργίας, έχει γίνει φυτώριο ταλέντων στο Ολυμπιακό άθλημα Σκοποβολής 10μ με αεροβόλο πιστόλι και οι αθλητές μας σύντομα θα συμμετάσχουν σε επίσημους αγώνες.

Με τις καθημερινές προπονήσεις και με την προσπάθεια, αλλά και το ζήλο που δείχνουν οι αθλητές μας, στοχεύουν σε διακρίσεις πολύ σύντομα. Ενώ, ταυτόχρονα η προσπάθεια μας είναι να βρούμε νέους και ταλαντούχους αθλητές για το Ολυμπιακό άθλημα Σκοποβολής 10μ με αεροβόλο πιστόλι.

Να σημειώσουμε επίσης, με την λειτουργία των νέων μας υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στην οδό Ομόδους, 3052 στην Λεμεσό, ο Σκοπευτικός Aθλητικός Oμιλος, SniperGold, ετοιμάζει εκπλήξεις τις οποίες θα ανακοινώσει στο μέλλον.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις πάντα γίνονται κάτω από την επίβλεψη του διπλωματούχου εκπαιδευτή, Ευτύχιου Αριστοκλέους. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 201301

Keywords
Τυχαία Θέματα