Σε δύο δόσεις η 4η Αγωνιστική…

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας αφού ο Παρνασσός θα βρίσκεται στην Πορτογαλία για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Challenge Cup κόντρα στην Μαδέιρα.


Η πρώτη δόση θα διεξαχθεί Παρασκευή και Σάββατο ενώ σε μετέπειτα στάδιο θα οριστεί η αναμέτρηση της ομάδας του Στροβόλου με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.
Την Παρασκευή η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ

/ ΣΠΕΣ – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής με τους γαλαζοκίτρινους να ψάχνουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά την ήττα τους στο ντέρμπι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από την άλλη η Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου θέλει με την σειρά του την 2η νίκη του στον θεσμό κόντρα σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί η άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να υποδέχεται τον Προοδευτικό Πάφου στις 17:00 στο κλειστό του Cyprus College. Οι νταμπλούχοι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παρνασσό, επικράτησαν δύσκολα του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Από την άλλη ο Προοδευτικός αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα αφού ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11/2017
20:00 ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Ε.Ν. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΓΗΠ. ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2017
17:00 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ Κ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π (ΓΗΠ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ)

Keywords
Τυχαία Θέματα