Σε απευθείας δίκη ο 56χρονος για υπόθεση απόπειρας φόνου

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παραπέμφθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2017, ο 56χρονος από τη Ρουμανία.

O 56χρονος συνελήφθηκε και τέθηκε αρχικά υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του στο Μούτταλο, με τον οποίο συγκατοικούσαν.

Ο 56χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας φόνου και των πράξεων που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συγκάτοικοι άρχισαν να τσακώνονται για ασήμαντη

αφορμή και ο καυγάς τους παρολίγον να καταλήξει σε τραγωδία.

Μετά την επίθεση, το θύμα της απόπειρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου με σοβαρό τραύμα στο θώρακα.

Με βάση μαρτυρίες και πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 56χρονος ενοχλήθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο συγκάτοικος του, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε να κάνει φασαρία.

Ξεκίνησε από έντονη λογομαχία

Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν, ο 56χρονος φέρεται να άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να μοιραστεί στα δυο.

Ακολούθως, πάνω στην συμπλοκή, ο 56χρονος φέρεται να κάρφωσε το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Ο ίδιος πάντως μετά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι το θύμα, έπεσε πάνω στο σπασμένο μπαστούνι που κρατούσε και ότι πρόκειται για ατύχημα.

Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού έχει επηρεαστεί ο πνεύμονας του, και νοσηλεύεται ακόμη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή, σταθερή, αλλά εκτός κίνδυνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα