Σχολικά είδη για 300 μαθητές μάζεψε ο ΔΗΣΥ Λεμεσού

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκστρατεία που οργάνωσε ο ΔΗΣΥ Λεμεσού για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές, από τις 26 Αυγούστου μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, υπό τον τίτλο «Παρέ-δωσε χαρά στα παιδιά», αφού έχουν εξασφαλιστεί σχολικά ήδη για την κάλυψη των αναγκών 300 περίπου μαθητών.

Σε διάσκεψη Τύπου στα γραφεία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, ο Επαρχιακός Γραμματέας Νίκος Σύκας τόνισε ότι η αγάπη προς τα παιδιά μας ήταν όντως συγκινητική, προσθέτοντας πως «η εκστρατεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλαίσιο

της κοινωνικής πρόνοιας και της ανάπτυξης του εθελοντισμού του κόμματος, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία».

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν και επίσημα σήμερα στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού και στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού.

Ο εκτελών χρέη Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού Σωτήρης Χριστοφή ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον ΔΗΣΥ Λεμεσού για την εκστρατεία που οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά με στόχο την ενίσχυση των μαθητών της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, ο κύριος Πολύδωρος Νεοφυτίδης είπε πως μαζί με τους οργανωμένους γονείς, η Σχολική Εφορεία θα διαθέσει αυτά τα είδηση στα παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα