Σαν τρένο χωρίς σταματημό!

ΑΠΟΕΛ
Μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, έφτασε η ώρα για τις απαραίτητες «ανάσες», τη στιγμή που ζυγώνει το ραντεβού διοίκησης-Κρίστιανσεν με ορίζοντα την ανανέωση της συνεργασίας τους

Ούτε η κούραση από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ούτε τα προβλήματα τραυματισμών σε καίριες θέσεις, όπως του Βινίσιους, του Εφραίμ και του Αστίθ, φαίνεται να πτοούν τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προερχόμενοι

από τον αγώνα στο Βέλγιο την περασμένη Πέμπτη, κέρδισαν με όλη τους την άνεση την ΑΕΛ, με τον Τόμας Κρίστιανσεν από τα μισά του δεύτερου 45λεπτου να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα έλεγε κανείς ότι βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, αφού πέραν της νίκης, η 21η φετινή στο πρωτάθλημα, άνοιξαν την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς, σε ένα καίριο σημείο του φετινού μαραθωνίου. Πλέον, η διακοπή δίνει την ευκαιρία σε όλους να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», που τόσο πολύ έχουν ανάγκη από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πάει στην «ΑΕΚ ARENA» με την ψυχολογία υπέρ του και την πίεση να βρίσκεται στην ομάδα της Λάρνακας. Γιατί, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ποια θα είναι η κατάσταση, αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λάρνακα,

Χθες έγινε αποθεραπεία στον Αρχάγγελο, όπου έλειπαν οι διεθνείς Μερκής, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Γιαννιώτας και Γιαμπερέ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Νικόλας Ιωάννου μετά από κτύπημα στον τετρακέφαλο στον προχθεσινό αγώνα, αναμενόταν να περάσει χθες από MRI, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος έκανε ο Αστίθ. Όπως είναι φυσιολογικό, το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας θα διαμορφωθεί αναλόγως, έτσι ώστε μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, άπαντες να έχουν γεμάτες τις μπαταρίες ενόψει της τελικής ευθείας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναμένοντας το ραντεβού…
Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για το έργο που επιτελεί ο Τόμας Κρίστιανσεν στον Αρχάγγελο, κάτι που αποτυπώνεται και στην πορεία της ομάδας. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι οι δύο πλευρές, έχουν εκφράσει την πρόθεσηή τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αφού αμφότερες παρουσιάζονται ικανοποιημένες.

Η λογική λέει ότι η περίοδος της διακοπής προσφέρεται, έτσι ώστε να γίνουν κάποιες συζητήσεις και γιατί όχι να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Υπό τις οδηγίες του Δανού τεχνικού, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος να είναι στο +7, ενώ βρίσκεται στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει κερδίσει τους πάντες με τη στάση του, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της ομάδας. Έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ενώ έχει «κερδίσει» τον Νικόλα Ιωάννου, έναν ποδοσφαιριστή που υπόσχεται πλούσια καριέρα και που αν συνεχίσει με το ίδιο τέμπο, δεν αποκλείεται να αποφέρει αρκετό χρήμα στα ταμεία της ομάδας! Όλα τα πιο πάνω μετρούν στα θετικά του Τόμας Κρίστιανσεν και πλέον όλοι αναμένουν τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα