Σάλος για μέλη της Unite Cyprus:«Μας έλεγαν yiala που δαμαί»

Σάλο έχει προκαλέσει η προκλητική προσβολή κατά λειτουργών των ΜΜΕ, από μέλος της Unite Cyprus Now, που κάλεσε τον Ειδικό Σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, να κάνει σχόλιο για τα «διεφθαρμένα ΜΜΕ και τον ρόλο τους στο Κυπριακό».

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ Χρίστου Χαραλάμπους, στην προσβλητική τοποθέτηση που προηγήθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι λειτουργοί των ΜΜΕ κατακρίνουν με αναρτήσεις στα social media την εν λόγω ερώτηση.

Με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοσιογράφος του MegaOne Μάριος Παπαηλία, διερωτάται ποιος έδωσε δικαίωμα στα μέλη της ομάδας Unite Cyprus Now «να μοιράζουν πιστοποιητικά πατριωτισμού»;

Η ένταση κατά τη δήλωση Έιντε - Προσβολή κατά ΜΜΕ (VIDEO)

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι μέλος της Unite Cyprus Now έλεγε στους δημοσιογράφους «yiala που δαμαί».

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο του συναδέλφου:

Αν νομίζετε πως το κυπριακό θα λυθεί με τις σφυριές, τους χορούς και τα πανηγύρια στη Λήδρας, ντύνοντας βρακά τον Άιντα, τότε δεν αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα! Κανείς δεν σας έδωσε το δικαίωμα να μοιράζετε πιστοποιητικά πατριωτισμού βρίζοντας δημοσιογράφους ως "πουλημένους", "διεφθαρμένους" και "καθοδηγούμενους". Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλά με αυτό τον τρόπο! Και εσύ που μας είπες "yiala που δαμέ", από πού με διώχνεις; Από τον τόπο μου; από την πατρίδα μου; καιρός είναι να κόψετε αυτό το συνήθειο! Όσο για σένα κ. Άιντα, το χαμόγελο σου στην προβοκατόρικη ερώτηση περί διεφθαρμένων ΜΜΕ, τα λέει όλα! Στο καλό να πας και όταν γίνεις Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας, να εισηγηθείς στους συμπατριώτες σου τουρκικές εγγυήσεις και ξένα στρατεύματα για να νιώθουν ασφαλείς!

Δείτε στη φωτογραφία την ανάρτηση του Μάριου Παπαηλία:

Keywords
Τυχαία Θέματα