Σαλαμίνα: Τέλος και επίσημα ο Παπαϊωάννου

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ενημερώνει ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του σωματείου μας με τον Τεχνικό Διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου. Η απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας

πάρθηκε από κοινού και προχωρήσαμε στην υπογραφή των σχετικών εγγράφων, καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης βρισκόταν στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή τα τελευταία 3 χρόνια και η θητεία του συνδυάστηκε με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας. Αποκορύφωμα ήταν η είσοδος της ομάδας στην πρώτη εξάδα κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου με περιορισμένο προϋπολογισμό καταφέραμε να τερματίσουμε πάνω από ομάδες με κατά πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Με την πορεία του έχει αποδείξει ότι μπορούσε να δημιουργήσει ανταγωνιστικές ομάδες ακόμα και με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη γιατί αυτά τα 3 χρόνια εργάστηκε με επαγγελματισμό και ζήλο και οι αποφάσεις του είχαν στο επίκεντρο το συμφέρον του σωματείου μας. Η συνεργασία με το Δ.Σ., την εφορία ποδοσφαίρου και κυρίως με τους ποδοσφαιριστές μας ήταν εξαιρετική και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Αντίθετα, σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που προέκυπταν από αυτό το γεγονός. Σημειώνουμε ότι κατά την αποχώρηση του χάρισε ένα σημαντικό ποσό των δεδουλευμένων του προς το σωματείο.

Εκτός από τις ευχαριστίες μας, θέλουμε να εξαίρουμε το ήθος και την τιμιότητα του, γεγονός που δυστυχώς σπανίζει τις σημερινές μέρες. Συμπεριφέρθηκε στο σωματείο μας άψογα, ως να είναι γέννημα θρέμμα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, μέχρι και την τελευταία μέρα της συνεργασίας μας και εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες που μπορούσαμε για να μπορέσει να δουλεύει απρόσκοπτα.

Ευχόμαστε στον Μάκη καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο!"

Keywords
Τυχαία Θέματα