Σαλαμίνα: Καθορίζουν μπάτζετ και αποφασίζουν για τεχνικό

Αμετάκλητη είναι η απόφαση του Προέδρου της Νέας Σαλαμίνας Πάρη Ανδρέου για αποχώρηση του από τα διοικητικά του Σωματείου.

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων κάτι που δεν του επιτρέπει να είναι αφοσιωμένος στα καθήκοντα του παραδίδοντας τα σκήπτρα σε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ.

Στην συνεδρία δεν πάρθηκε απόφαση για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης το κάτι που θα γίνει γνωστό της επόμενες μέρες.

Για την ώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα της Αμμοχώστου ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του Σωματεία και ανάλογα θα παρθεί απόφαση για το μπάτζετ της νέας χρονιάς

το οποίο θα είναι κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με φέτος.

Όσον αφορά το θέμα του Κονσεϊνσάο έγινε συνάντηση με τον Πάρη Ανδρέου και αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού και αποφασίστηκε από κοινού να έχουν νέα συνάντηση από βδομάδας στην οποία θα διαφανεί εάν υπάρχει έδαφος για συνεργασία ανάλογα και με το μπάτζετ που θα διαθέσει η Νέα Σαλαμίνα τη νέα περίοδο.

Πέραν από την συνάντηση με τον Κονσεϊνσάο θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους προπονητές και ανάλογα θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα