Σακελλαρίδης: Ο Πρωθυπουργός έχει ξεκάθαρη εντολή

Την ικανοποίηση του για το προβάδισμα του "Όχι" στην εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εξέφρασε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

"Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πρωθυπουργός έχει μια ξεκάθαρη εντολή από τον ελληνικό λαό", τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον ANT1 και πρόσθεσε: "Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες δόθηκε

αυτή η εντολή και αυτό από μόνο του πραγματικά την αναβαθμίζει ποιοτικά. Δίνει εντολή στην Κυβέρνηση, να υπερασπιστεί τη δική της πρόταση, τις δικές της θέσεις και η διαπραγμάτευση δεν ξεκινά από μηδενική βάση. Πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσουμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση, σε πιο στέρεες βάσεις".

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε πως η δυναμική του "Όχι" κέρδιζε διαρκώς έδαφος τα τελευταία 24ωρα και ήταν ενδεικτική η συγκέντρωση του Συντάγματος, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει ποτέ.

Πρόσθεσε δε, πως μετά από τη συγκέντρωση της Παρασκευής άρχισαν να μεταστρέφονται και οι δηλώσεις που έρχονταν από το εξωτερικό. "Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι αυτοί οι πολίτες, που προσήλθαν στην κάλπη, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν θα παραμείνουν ενωμένοι. Απαιτείται να υπάρξει εθνική ομοψυχία", ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πηγή ΚΥΠΕ-ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα