Σ. Ιωάννου: «Καταθέτω την ψυχή μου»

Το όραμά του για την κατεχόμενη Αμμόχωστο κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δρ Σίμος Ιωάννου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, προχθές βράδυ, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στην Πύλη Αμμοχώστου.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι ο Δρ Ιωάννου είπε ενώπιον του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ, του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ

Αμμοχώστου, υποψηφίων και εκπροσώπων όλων των κομμάτων και πλήθους Αμμοχωστιανών ότι «δεν καταθέτω απλά μιαν υποψηφιότητα, καταθέτω την ψυχή μου και όλο μου το είναι για να εργαστώ για την πόλη μας, όπως ακούραστα κάνω τα τελευταία 30 χρόνια».

Ο Δρ Ιωάννου «μίλησε για την Αμμόχωστο του σήμερα, την Αμμόχωστο της επιστροφής αλλά και την Αμμόχωστο του αύριο, για την Αμμόχωστο η οποία αποτελεί μια ανοιχτή πληγή που ενσαρκώνει την υπομονή και την προσδοκία».

Αναφέρθηκε επίσης «στο όραμα αλλά και στο σχέδιό του για να διατηρηθεί ζωντανή η Αμμόχωστος του σήμερα, η Αμμόχωστος της προσφυγιάς, για τον έγκαιρο και σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό προκειμένου να είναι έτοιμος ο Δήμος για την Αμμόχωστο της επιστροφής, αλλά και για το όραμά του για την Αμμόχωστου του αύριο.

Την Αμμόχωστο που θα γίνει ξανά μια πόλη πρότυπο, πρότυπο ανάπτυξης, πρότυπο πολιτισμού, μα πάνω απ' όλα πρότυπο ειρηνικής συμβίωσης και συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο Δρ Σίμος Ιωάννου «έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, ότι θα επιστρέψουμε δυναμικά κοντά στην Αμμόχωστο. Θα αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες της πόλης μας, θα αξιοποιήσουμε τους ανθρώπους της και θα μετατρέψουμε μια πόλη φάντασμα σε πόλη φαντασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα