Ρενάτο Σάντσες: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν!»

Τα δημοσιεύματα της αγγλικής «Sun» θέλουν τον Ρενάτο Σάντσες στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μίλαν έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της και πλέον και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει πως θέλει να αποχωρήσει από την Βαυαρία!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γερμανική «Bild», ο διεθνής Πορτογάλος χαφ, που δεν έχει... πείσει τον Κάρλο Αντσελότι και δεν έχει βρει σταθερό ρόλο στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο.

«Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος

από το πρώτο έτος μου στο Μόναχο. Θα ήθελα να παίζω περισσότερο. Γι αυτό το λόγο θα ήθελα να φύγω και να ενταχθώ σε μία ομάδα που θα μου δώσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο Σάντσες αναφέρθηκε επίσης και στην προοπτική της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» που χτίζουν την... αυτοκρατορία τους κυνήγησαν τον νεαρό μέσο χωρίς όμως να βρίσκεται εν τέλει η χρυσή τομή.

Ο ίδιος, όμως, είναι πολύ θετικός στην εν λόγω περίπτωση.

«Η Μίλαν είναι μια ενδιαφέρουσα λύση. Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, θα ήμουν πολύ θετικός»

Την ίδια ώρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε τόνισε ότι ο Σάντσες θα δοθεί δανεικός ή θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει ανάγκη να παίζει τακτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα