ΠτΔ: Απόλυτα προετοιμασμένοι για το Μοντ Πελεράν

Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και απόλυτα συντονισμένοι με την Ελλάδα, για τη συνάντηση στο Μοντ Πελεράν, τόνισε σε σημερινή του δήλωση ο ΠτΔ, Νίκος Αναστασιάδης.

Θέλω να ελπίζω ότι μέσα από το διάλογο που ξεκινά θα υπάρξουν εκείνες οι μορφές προτάσεων που θα μας επιτρέψουν να ξεπεράσουμε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα

που αντιμετωπίζουμε είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενος στις συνομιλίες που ξεκινούν αύριο στο Μοντ Πελεράν, σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων In Business, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν βλέπει με αισιοδοξία τις συνομιλίες που αρχίζουν αύριο στο Μοντ Πελεράν, είπε ότι «δεν είναι θέμα αισιοδοξίας, είναι θέμα αποφασιστικότητας. Από κει και πέρα θα εξαρτηθεί από την πολιτική βούληση της Τουρκίας.

Θέλω να ελπίζω ότι μέσα από το διάλογο που ξεκινά θα υπάρξουν εκείνες οι μορφές προτάσεων που θα μας επιτρέψουν να ξεπεράσουμε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Ερωτηθείς αν είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το Μοντ Πελεράν, ο Πρόεδρος είπε «απολύτως προετοιμασμένοι και απολύτως συντονισμένοι με την Ελληνική Κυβέρνηση με την οποίαν έχουμε καθημερινή επαφή, αλλά και με σωρεία άλλων παραγόντων».

Keywords
Τυχαία Θέματα