Ψήφισμα για το ΓεΣΥ θα επιδώσει η Κοινωνική Συμμαχία

Ψήφισμα για την εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιδώσει η Κοινωνική Συμμαχία στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ. τη μέρα της ψήφισης των δυο νομοσχεδίων του ΓεΣΥ, της αυτονόμησης και των κανονισμών για τα εργασιακά, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας αναφέρεται

ότι η επίδοση του ψηφίσματος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συγκέντρωσης των προέδρων, εκπροσώπων, στελεχών και μελών των συμβουλίων των οργανώσεων που αποτελούν την Κοινωνική Συμμαχία, με στόχο την έκφραση της κοινωνικής αναγκαιότητας και αξίωσης για ψήφιση των τριών νομοσχεδίων και της αποφασιστικότητας και προσήλωσης όλων για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων και για την άμεση προώθηση και εφαρμογή τόσο της αυτονόμησης των Κρατικών Νοσοκομείων όσο και της επιτυχημένης εφαρμογής του ΓεΣΥ.

Η Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓΕΣΥ έχει συσταθεί τον Οκτώβριο του 2016 και αποτελείται από τις οργανώσεις: ΠΟΣΠΦ, ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, Σύνδεσμος Καταναλωτών, Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής, ΕΚΥΣΥ, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα