Ψήφισε τα αγαπημένα σου & κέρδισε 1 Laptop HP αξίας €789

Μια χρονιά φεύγει «despacito-despacito» και τα «ξημερώματα» των τελευταίων ημερών του 2017 δίνουν δικαιώματα για απολογισμούς. Κάποια τραγούδια ταυτίστηκαν με τις χαρές και άλλα με τις λύπες μας, κάποια μας έκαναν να ερωτευτούμε και κάποια έγιναν σάουντρακ στις αξέχαστες στιγμές μας. Άλλωστε «για κάποιο λόγο» γίνονται όλα!

Ο Super FM πραγματοποιεί online ψηφοφορία για την ανάδειξη των αγαπημένων

τραγουδιών των ακροατών για το 2017. Μπείτε στο www.superfmradio.com/top40, διαλέξτε μέχρι 10 από τη λίστα με τα 40 που παίχτηκαν περισσότερο στον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και κερδίστε ένα laptop HP αξίας €789 που προσφέρει το www.eshopcy.com.cy, το Νο1 eshop στην Κύπρο.

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Τα 40 δημοφιλέστερα τραγούδια της χρονιάς σύμφωνα με τις ψήφους σας και το Νο1 αγαπημένο του 2017 θα μεταδοθούν από τον Super FM, σε ειδική εορταστική εκπομπή στο τέλος του έτους. Τα 40 πρώτα σε μεταδόσεις δίνονται με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά μεταδόσεων. Εσείς οι ακροατές με τις ψήφους σας θα διαμορφώσετε την τελική κατάταξη.

Στηρίξτε ξανά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και δώστε το βραβείο στο «Αγαπημένο Τραγούδι του 2017» που θα απονεμηθεί στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των Super Music Awards τη νέα χρονιά. Οι «κάλπες» άνοιξαν στις 27 Νοεμβρίου, και οι ακροατές που ψηφίζουν στην ιστοσελίδα του Super FM(www.superfmradio.com/top40 παρέχοντας τα στοιχεία τους μπαίνουν στην κλήρωση για το laptop. O νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα