Προβολή της Διεθνούς Έκθεσης«Dubai International Motor Show»

H Action Global Communications στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), ο κόμβος για τις εργασίες του Ομίλου στη Μέση Ανατολή, αναδείχθηκε νικήτρια της διαγωνιστικής διαδικασίας για την παροχή υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων της Διεθνούς Έκθεσης «Dubai International Motor Show» που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο στο World Trade Center, στο Ντουμπάι. Το Dubai International Motor

Show αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και η διαδικασία επιλογής του γραφείου προβολής ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Action Global Communications και στα ΗΑΕ.

Ο Euan Megson, Managing Director της Action Global Communications στα ΗΑΕ, δήλωσε: «Η επιτυχία μας να αναλάβουμε την κορυφαία Διεθνή Έκθεση Dubai International Motor Show αποδεικνύει ότι η εμπειρία μας σε εκθέσεις B2B και B2C είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ανταγωνιστική στην περιοχή του Κόλπου. Το συνολικό πρόγραμμα προβολής της Έκθεσης αυτοκινήτου αποτελεί μια ιδιαίτερα συναρπαστική επιτυχία για εμάς αφού η διοργάνωση αποτελεί ένα στρατηγικό σημείο συνάντησης για κάθε σημαντικό κατασκευαστή αυτοκινήτου, προμηθευτή και OEM της παγκόσμιας βιομηχανίας».

Το τελευταίο διάστημα, το γραφείο της Action Global Communications στο Ντουμπάι έχει συμπεριλάβει στο πελατολόγιό της σημαντικές συνεργασίες όπως την Diebold Nixdorf, την ECOLAB, τη θεματική αλυσίδα F&B The Hamptons Café, τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού καθώς επίσης και τρία projects της τεχνολογικής βιομηχανίας στην επερχόμενη εμπορική έκθεση GITEX Technology Week.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Action Global Communications βρείτε στην ιστοσελίδα www.actionprgroup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα