Πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των πωλήσεων ελαστικών.

Το status quo παρέμεινε σταθερό στην παγκόσμια κατάταξη των ελαστικών του 2017. H Bridgestone Corp. διατηρεί την πρώτη θέση για ένατη συνεχή χρονιά, στις πωλήσεις ελαστικών. Η Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο, παράγει και πωλεί περίπου 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο, έχοντας καταφέρει 1 στα 5 αυτοκίνητα παγκόσμια να φοράει ελαστικά της εταιρίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα Bridgestone

επιλέγονται από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες ως εργοστασιακή εφαρμογή.

Σύμφωνα με έρευνα της Tire Business αδελφικής εφημερίδας της Rubber &Plastics News, η Bridgestone Corp. βρίσκεται άνετα μπροστά από την Michelin, έτσι ξανά-εξασφαλίζοντας την πρωτιά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως δείχνουν τα παγκόσμια στατιστικά, σε μια χρονιά ύφεσης για την παγκόσμια αγορά ελαστικών, οι περισσότερες από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη πτώση ήταν οι κινεζικές.

Συνοπτικά οι μεγαλύτερες σε πωλήσεις εταιρίες στην παγκόσμια κατάταξη είναι:

· Bridgestone Corp. 22.121,0 εκ. δολάρια

· Michelin 21.129,4 εκ. δολάρια

· Good Year 13.645,0 εκ. δολάρια

· Continental A.G. 10.750,0 εκ. δολάρια

· Pirelli &C. S.p.A. 6.380,0 εκ. δολάρια

· Sumitomo Rubber Ind. Ltd 6.029,9 εκ. δολάρια

Τα στοιχεία των πωλήσεων σε δολάρια ΗΠΑ, στην κατάταξη, βασίζονται σε μέσες ετήσιες τιμές συναλλάγματος, προκειμένου να αποφευχθούν οι ασυνήθιστα υψηλές ή χαμηλές συναλλαγματικές ισοτιμίες στο τέλος του έτους.

Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο, με νέες χαμηλές τιμές, με επίσημο τιμοκατάλογο.

Keywords
Αναζητήσεις
παγκοσμια καταξη ελαστικων
Τυχαία Θέματα