Πρώτη παρουσίαση στην Κύπρο για τα Citroen C4 Cactus και C1

Η εταιρεία Γεω Παυλίδης &Αραούζος, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Opel, Citroen, Mazda και Subaru παρουσίασαν σήμερα στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα ολοκαίνουρια Citroen C4 Cactus και Citroen

C1. H παρουσίαση έγινε στους νέους εκθεσιακούς χώρους στη Λευκωσία που βρίσκεται στη διασταύρωση Λεωφόρου Αθαλάσσας και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στο Στόβολο. Χώροι που χαρακτηρίζονται από τη μοντέρνα αισθητική και εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμικότητα των μαρκών που εκπροσωπεί η εταιρεία. Παράλληλα έγινε εκτενείς αναφορά στα μοντέλα που αναμένονται στην Κυπριακή αγορά εντός του 2015.

Το ολοκαίνουριο Citroen C4 Cactus αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στο χώρο της αγοράς αυτοκινήτου. Με επαναστατικές εφαρμογές, τόσο στην πρακτικότητα όσο και στο σχεδιασμό, το Cactus δημιουργεί νέες τάσεις στην επιλογή αυτοκινήτου. Το ολοκαίνουριο Citroen C1 ανανεώνεται εκ βάθρων προσφέροντας σωρεία σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών σε οδηγό και επιβάτες. Ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από τον στυλάτο του σχεδιασμό και το νεανικό του χαρακτήρα.

Σε ομιλία του ο Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σπύρος Παυλίδης αναφέρθηκε στη μεγάλη γκάμα μοντέλων των μαρκών που αντιπροσωπεύει. Μια γκάμα που έχει τη δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών του Κύπριου αγοραστή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της στους δύσκολους καιρούς που βιώνει ο τόπος μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα