Προσπάθεια Ρεκόρ Γκίνες στη Λεμεσό για τον αυτισμό

Τον σχηματισμό της μεγαλύτερης ανθρώπινης αλυσίδας που θα κρατά πετσέτες θα επιχειρήσει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Κάτι Μαγικό Πάντα Συμβαίνει", με στόχο ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες και στήριξη των συνανθρώπων μας με αυτισμό.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως για την κατάρριψη του προηγούμενου ρεκόρ θα χρειαστούν 4,444 άτομα και καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να βρίσκονται το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 8.30 το πρωί, στο Γήπεδο Αγίου Αντωνίου, με μια πετσέτα και μπόλικη καλή διάθεση.

Η όλη εκδήλωση, που στηρίζεται από το Δήμο Λεμεσού, απευθύνει επίσης πρόσκληση

σε χορηγούς για στήριξη της προσπάθειας, καθώς επίσης και σε εθελοντές επαγγελματίες φωτογράφους, εθελοντές συντονιστές, κριτές, βοηθούς οργανωτές, εθελοντές τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές.

Μετά τη συμπλήρωση της εθελοντικής αυτής προσπάθειας, θα ακολουθήσει μικρό ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

"Η όλη εκδήλωση εμπίπτει στο πλαίσιο της συνολικής μας προσπάθειας για γενικότερη παροχή βοήθειας στα άτομα με αυτισμό, και στοχεύει ειδικότερα στην προώθηση του 1ου διεθνούς μας συνεδρίου στην Κύπρο με θέμα τον Αυτισμό, το οποίο θα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και θα βρίσκεται υπό την προστασία του Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη", καταλήγει η ανακοίνωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη σελίδα της οργάνωσης στο facebook MagicAlwaysHappens ή στο email: [email protected].

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα