Προσφορές από Kapnos Airport Shuttle για αεροδρόμιο Πάφου

Νέες προσφορές για τους επιβάτες ανακοίνωσε σήμερα η Kapnos Airport Shuttle, με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη των δρομολογίων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου.

Τις προσφορές ανακοίνωσε στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου, παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη αλλά και του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη,

ο Διευθυντής της εταιρείας Πάμπος Καπνός.

Στην ομιλία του, ο κ. Καπνός σημείωσε ότι μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της εταιρείας για καλύτερη εξυπηρέτηση παρέχεται σε οικογένειες ή ομάδες επιβατών από 4 άτομα και πάνω δωρεάν μεταφορά από και προς το σπίτι τους. Όπως εξήγησε, η δωρεάν μεταφορά ισχύει για την πρωτεύουσα και τα προάστια από ένα σημείο, αλλά και για τα ξενοδοχεία της Λευκωσίας και της Λάρνακας.

Ανακοίνωσε επίσης πως από σήμερα, με τρία εισιτήρια για το αεροδρόμιο Πάφου μπορούν πλέον να ταξιδέψουν 4 επιβάτες, αφού έχουν κάνει προκράτηση. Η έκπτωση ισχύει και για το δρομολόγιο Πάφος - Λευκωσία ή Πάφος - Λάρνακα.

Ανακοίνωσε επίσης ότι στην περίπτωση των 4μελών οικογενειών με 2 παιδιά, τα παιδιά μεταφέρονται δωρεάν.

Επίσης ο κ. Καπνός ανακοίνωσε ότι από σήμερα ισχύει για το αεροδρόμιο Πάφου φοιτητικό εισιτήριο με €10, και πως για κάθε 4 φοιτητές ο ένας θα μεταφέρεται δωρεάν νοουμένου ότι έχει γίνει προκράτηση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Καπνός είπε ότι ο αριθμός των επιβατών από και προς το αεροδρόμιο Πάφου κατά τη χειμερινή περίοδο δεν ήταν ενθαρρυντικός. Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι με την καλοκαιρινή περίοδο και τις προσφορές που έχει εξαγγείλει η εταιρεία θα αυξήσει τον αριθμό των επιβατών, έτσι ώστε το δρομολόγια να είναι βιώσιμο. Ανέφερε πως η εταιρεία σήμερα επιδοτεί το δρομολόγιο.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι ο στόλος της εταιρείας αποτελείται σήμερα από 80 λεωφορεία από τα οποία 30 περίπου λεωφορεία αξιοποιούνται για τα δρομολόγια του αεροδρομίου Πάφου.

Ανέφερε επίσης πως σήμερα η εταιρεία απασχολεί πέραν των 50 οδηγών και 10 άτομα γραφειακό προσωπικό και πως με την προσπάθεια για ανάπτυξη της εταιρείας κατά τη φετινή χρονιά ενδεχομένως να προκύψουν ακόμη 5 νέες θέσεις εργασίας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας είπε ότι η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle από τη μέρα ίδρυσής της έχει αλλάξει τον τρόπο διακίνησης από τα αεροδρόμια τόσο για τους τουρίστες και επισκέπτες της χώρας μας όσο και για τους Κύπριους.

Ανέφερε ακόμη ότι η εταιρεία με τις πολλαπλές διευκολύνσεις που προσφέρει με τα σύγχρονα μέσα διακίνησης με πολυάριθμα δρομολόγια και με την καλύτερη προσιτή τιμή βοηθά την οικονομία και συνάμα συμβάλλει στην απασχόληση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα