Προκήρυξη αιτήσεων για Εθνοφρουρούς:Εαρινό εξάμηνο 2016-2017

Tο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία και δράση του και σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας, στηρίζει έμπρακτα τους Κύπριους Εθνοφρουρούς, προσφέροντάς τους ευκαιρίες εξ αποστάσεως σπουδών και κατάρτισης, με στόχο την ακόμα πιο παραγωγική και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου της στρατιωτικής τους θητείας.

Σε αυτό το πλαίσιο το ΑΠΚΥ προκηρύσσει για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017:

Για εν ενεργεία

εθνοφρουρούς

• 17 Θεματικές Ενότητες προπτυχιακού επιπέδου σε γνωστικά αντικείμενα της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών, της πληροφορικής, του ελληνικού πολιτισμού, ιστορίας και φιλολογίας, της ψυχολογίας και του περιβάλλοντος. Οι Θεματικές Ενότητες πιστώνονται με μονάδες ECTS και ενδιαφέρουν κυρίως τους οπλίτες που μετά τη θητεία τους θα συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου.

• 3 προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών και άλλων δεξιοτήτων, την απόκτηση νέων γνώσεων και τη δικτύωση με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Για Εθνοφρουρούς που ολοκληρώνουν τη στρατιωτική θητεία τους τον προσεχή Ιανουάριο

• Θέσεις εισδοχής για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η περίοδος αιτήσεων αρχίζει στις 16 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου 2016. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου: www.ouc.ac.cy

Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των Εθνοφρουρών για τις ευκαιρίες εξ αποστάσεως σπουδών και κατάρτισης, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετέχει στις «Μέρες Σταδιοδρομίας» που διοργανώνει το Υπουργείο Άμυνας μεταξύ 14-22 Δεκεμβρίου σε στρατόπεδα ανά το παγκύπριο. Συγκεκριμένα, προσωπικό του Πανεπιστημίου θα βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων στα στρατόπεδα:

• ΚΕΝ Λάρνακας, 14 Δεκεμβρίου,

• «Υποστράτηγου Τάσου Μάρκου», Κλήρου, 19 Δεκεμβρίου,

• «Δ. Χριστοδούλου και Φώτη Πίττα, Φρέναρος, 21 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] και στα τηλέφωνα 22-411711 και 22-411600.

Keywords
Τυχαία Θέματα