Προετοιμασία Προεθνικής Ανδρών

U14
Τη διακοπή του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών U14 για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου θα εκμεταλλευτεί η Προεθνική Ομάδα Ανδρών U14, ώστε να πραγματοποιήσει μία μικρή προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, σήμερα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και θα ακολουθήσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου απέναντι στον Κεραυνό (Κ16) στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» στις 17:00, ενώ μία ημέρα αργότερα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΕΘΑ (Κ16) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

στις 11:00.

Για την προετοιμασία της Προεθνικής Ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο Υπεύθυνος του Εθνικού Αναπτυξιακού Προγράμματος κ. Μάριος Αργυρού:

«Είναι πολύ σημαντικό που πλέον έχουν ενεργοποιηθεί και οι Εθνικές ηλικίες των U14 σε μία πιο μόνιμη βάση. Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας έχουν κληθεί 22 καλαθοσφαιριστές, εκ των οποίων μερικοί δεν είχαν την ευκαιρία να έρθουν στην προηγούμενη κλήση. Εννοείται ότι όλα τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες θα παρακολουθούνται συνεχώς, μιας και μέρα με τη μέρα μπορεί κάποια από αυτά να βελτιωθούν τόσο ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν μελλοντικά την προσπάθεια αυτήν.

Υπάρχει πλούσιο ταλέντο στις συγκεκριμένες ηλικίες και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι μπορούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους από αυτή την ηλικία, ώστε να μπορέσουμε σταδιακά να τους ετοιμάσουμε για να αποτελέσουν τους καλαθοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις αυριανές Εθνικές Ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα