Πρεμιέρα στο Challenge Cup ο Θρύλος (δηλώσεις)

Δελτίο Τύπου για την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Πετόσφαιρα μετά από πολλά χρόνια εξέδωσε το Σωματείο. Πιο κάτω μπορείτε να ακούσετε και τις δηλώσεις του Ιωάννη Χάσικου, που αναφέρεται στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μπακού.

Αναλυτικά

Η επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Πετόσφαιρας είναι γεγονός. Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στις 17:00 ώρα Κύπρου

από τη Λοκομοτίβ Μπακού στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 2ου γύρου του Challenge Cup και ευελπιστεί να συνδυάσει το ιστορικό γεγονός με θετικό αποτέλεσμα.

Οι πετοσφαιριστές του Γιάννη Μέλκα πέταξαν στο Μπακού με ανεβασμένη τη ψυχολογία, λόγω της πολύ καλής πορείας που διανύουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και τις δυο συναπτές νίκες. Ωστόσο οι δυσκολίες είναι αντικειμενικά δεδομένες εν όψει του απογευματινού παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα με αρκετούς διεθνείς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε -χθες στο στάδιο που θα φιλοξενήσει- την αναμέτρηση χωρίς προβλήματα και όλοι οι πετοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Χάσικου

Ιωάννης Χάσικος: «Δύσκολη αποστολή στο Μπακού» #APOEL #APOELVolleyball pic.twitter.com/qjruczoWpF

APOEL Official Feed (@apoelcomcy) November 20, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα