Πως η GoPro εκθέτει την ΕΛΑΣ και αστυνομικό των ΜΑΤ

Μέσω twitter εκθέτει η εταιρεία των καμερών GoPro την Ελληνική Αστυνομία και έναν αστυνομικό των ΜΑΤ με αφορμή φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου κατά την χθεσινή δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η φωτογραφία έδειχνε αστυνομικό των ΜΑΤ

να έχει κρυφή κάμερα επάνω του, κάτι που προκάλεσε τον σάλο των χρηστών του twitter. Ένας απ αυτούς μάλιστα δεν δίστασε να βάλει στην συζήτηση και την ίδια την εταιρεία για να απαντήσει εάν πρόκειται για power bank, απάντηση δηλαδή που έδωσε η ΕΛΑΣ χθες μετά το περιστατικό.

Μετά το περιστατικό η ΕΛΑΣ ανέφερε τα εξής: «Όπως έγινε γνωστό, μετά τον γύρω του Διαδικτύου που έκανε η φωτογραφία του αστυνομικού με τη συσκευή, που περέπεμπε σε μικρή κάμερα προσαρμοσμένη στη στολή του και αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από το διευθυντή των ΜΑΤ, ο ένστολος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να γίνει έλεγχος της συσκευής.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φορητή μπαταρία-φορητό φορτιστή (Power Bank), που φορτίζει κινητό τηλέφωνο και ασύρματο ακουστικό (Bluetooth), συνδεδεμένη με το ακουστικό. Όπως επεσήμανε ο ίδιος αξιωματικός, λόγω του προβλήματος στις επικοινωνίες, ίδια συσκευή και bluetooth, έχουν και άλλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, εν ώρα υπηρεσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα