Πολύ νωρίς για Χάμιλτον και Ferrari

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για το ενδεχόμενο... μετακόμισης του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari.

Μπορεί να απολαμβάνει την επιτυχία με τη Mercedes, όμως ο Λιούις Χάμιλτον έχει εκφράσει την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του ως πιλότος της Ferrari. Το συμβόλαιο του Βρετανού λήγει

το 2018 και από το 2019 θα είναι ορατό το ενδεχόμενο μίας πιθανής μετακίνησης, ειδικά αφού είναι δεδομένο ότι η μία θέση θα μείνει κενή, από τη στιγμή που ο Κίμι Ραϊκόνεν θα υπογράψει και πάλι μονοετές.

Ωστόσο, στη Scuderia εστιάζουν σε άλλα πράγματα και όχι στο μέλλον. Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για την εν λόγω κίνηση και τις εναλλακτικές λύσεις ενόψει των επόμενων ετών. «Το να τελειώσει την καριέρα του με τη Ferrari θα είναι προνόμιο, αλλά προς το παρόν δε θέλουμε να πάμε πολύ μακριά με τον Λιούις (Χάμιλτον).

Δε θα μιλήσω για το μέλλον. Έχουμε δύο καλούς οδηγούς στο... σπίτι και δε θέλουμε να μιλάμε για τις εναλλακτικές», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας του Μαρανέλο στη ιστοσελίδα motorsport.com. Βέβαια, από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι αντιδράσεις θα υπάρξουν από πλευράς McLaren.

Μπορεί ο Χάμιλτον να έχει φύγει από τους Βρετανούς από το 2012, καθώς από το 2013 ανήκει στη Mercedes, όμως αποτελεί παιδί της ομάδας του Γουόκινγκ, η οποία τον έβαλε στον κόσμο της Formula1 το 2007, ενώ με αυτή πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο την αμέσως επόμενη χρονιά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το υπάρχον οδηγικό δίδυμο, να υπενθυμίσουμε πως αναμένεται να υπογράψουν νέα συμβόλαια οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τον Σεπτέμβριο στη Μόντσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα