Ποιοι διάσημοι στηρίζουν Clinton και ποιοι Trump;

Στον απόηχο τον αμερικανικών εκλογών, πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι σπεύδουν στα social media, για να δείξουν την προτίμησή τους, είτε προς το πρόσωπο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump είτε προς αυτό της υποψήφιας των Δημοκρατικών, Hilary Clinton.

Αναλυτικά:

Η παρουσιάστρια και φιλάνθρωπος, Oprah Winfrey, προτρέπει τον αμερικανικό
λαό να ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, η οποία όπως επισημαίνει ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο τραγουδιστής Kid Rock, ψηφίζει "δαγκωτό" Donald Trump

O βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, Leonardo DiCaprio, υποστηρίζει την Hilary Clinton, αφού δώρισε ένα σημαντικό ποσό για την εκστρατεία της υποψηφίας προέδρου.

Με μια επιταγή για την προεκλογική της καμπάνια εξέφρασε την υποστήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον και ο Τom Hanks

Η τραγουδίστρια των Fifth Harmony, Camila Cabello υποστήριξε σθεναρά την Hilary Clinton, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, κάνοντας retweet από την Lady Gaga, η οποία στηρίζει και αυτή με την σειρά της την υποψήφια των Δημοκρατικών.

H Christina Aguilera, υπέρ της Clinton:

Για να συγκεντρωθούν χρήματα για την πολιτική εκστρατεία της Clinton, τραγούδησε η Aguilera, καθώς πιστεύει ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών είναι ένας ακούραστος υπερασπιστής των Αμερικανών και των οικογενειών τους.

Η Kristie Alley, από την άλλη, πιστεύει στον TrumpΤο μοντέλο και επιχειρηματίας, Kendall Jenner υπέρ της Clinton

Μπορεί ο μπαμπάς της Kendall Jenner, Bruce Jenner και τώρα πια Caitlyn Jenner, να δηλώνει φανατική ρεπουμπλικανός, η κόρη όμως Κendall Jenner, δεν δίστασε να εκφράσει την υποστήριξή της στην Clinton, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία και είναι τόσο πολύ δημοφιλής, προσκαλώντας τα εκατομμύρια των ακολούθων της, να ψηφίσουν Hilary.

Η Beyonce υπέρ Clinton

Η γυναίκα που καλεί σε "Formation" είναι από τους πρώτους υποστηρικτές της Clinton, στην κούρσα για την προεδρία. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε έρανο για να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποψηφιότητα της Hilary. Και φυσικά η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θέλει να γίνει τόσο καλή πρόεδρος όσο καλή ερμηνεύτρια είναι η Beyonce.

Η τραγουδίστρια, Katy Perry υπερ Clinton

​Φωτογραφήθηκε μαζί της, έκανε καμπάνια στα social media υπερ της και πρόσφατα τραγούδησε με τον Elton John σε κονσέρτο στήριξης της υποψηφιότητας της άλλοτε Πρώτης Κυρίας και πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για τον Λευκό Οίκο. Πρώην φανατική υποστηρικτής του Barack Obama, το κορίτσι από την Καλιφόρνια θέλει την Hilary Clinton στη θέση του και δεν το κρύβει.

​O ηθοποιός, Jon Voight υπέρ του Τrump

Η ηθοποιός Jessica Alba, υπέρ της Clinton

Εν κατακλείδι, αναμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα κρίνει το αμερικανικό μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα