Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για Καλάθη!

Ο Νικ Καλάθης τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή από το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για ένα ατύχημα που προκάλεσε στις 13 Νοεμβρίου του 2011. Θα ασκήσει έφεση η πλευρά του έμπειρου γκαρντ.

O γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods προκάλεσε ατύχημα στις 13 Νοεμβρίου του 2011 και έξι χρόνια αργότερα το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών

τον τιμώρησε με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή. Ο έμπειρος άσος τιμωρήθηκε για σοβαρή βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εγκατάλειψης σε τροχαίο.

Τα δύο θύματα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο καθώς είναι κάτοικοι Νορβηγίας, ωστόσο παρουσίασαν έγγραφα που επιβεβαίωσαν τις κακώσεις που είχαν υποστεί από το ατύχημα.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η σύντροφος του Νικ Καλάθη, η οποία κατέθεσε ως συνοδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον έμπειρο γκαρντ. Στην κατάθεσή της, τόνισε πως ο άσος του Παναθηναϊκού Superfoods δεν πρόλαβε να επιβραδύνει σε ένα κόκκινο φανάρι και χτύπησε το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, ενώ ανέφερε πως οι επιβαίνοντές του δεν της φάνηκαν τραυματισμένοι.

Παράλληλα, ανέφερε πως εκείνη και ο Καλάθης δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγαν επειδή δεν μιλούσαν ελληνικά, με αποτέλεσμα να φύγουν από τον τόπο του συμβάντος, ενώ ο υπεύθυνος ασφάλειας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Μιχάλης Γεωργαντής, τόνισε πως ο Καλάθης ενημέρωσε για το ατύχημα, το οποίο συνέβη μετά από μία δεξίωση χορηγών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πλευρά του Έλληνα γκαρντ θα ασκήσει έφεση μέσα στο προσεχές διάστημα, ώστε να μειωθεί η ποινή που του επιβλήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα