Πλήρη ενημέρωση για το ΓεΣΥ ζητά η Οργάνωση Πρεσβυτέρων

Πλήρη ενημέρωση για τις σκέψεις του Υπουργού Υγείας για το ΓεΣΥ ζητά η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι με ανησυχία παρακολουθεί ότι κάθε προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας τορπιλίζεται από διαφόρους παράγοντες και άτομα, για πολλούς κυρίως πολιτικούς λόγους, ενώ ταυτόχρονα γινεται τακτικά δέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες σε σχέση με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κυρίως

των ηλικιωμένων.

"Κατανοούμε τα συνδικαλιστικά συμφέροντα όλων των εργαζομένων, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, αλλά η Οργάνωση Πρεσβυτέρων Πολιτών Κύπρου τάσσεται υπέρ και διεκδικεί ισότιμη και ποιοτική φροντίδα για το σύνολο του πληθυσμού, αφού πρώτο μέλημά μας είναι ο ασθενής και όχι τα συμφέροντα του οποιουδήποτε.

Ζητούμε πλήρη ενημέρωση για τις σκέψεις του Υπουργού Υγείας έτσι ώστε να μπορέσουμε ως Οργάνωση να τοποθετηθούμε σε λεπτομέρεια και να ενημερώσουμε τα μέλη μας. Προκαταρτικά όμως δηλώνουμε πως εάν η πρόταση του Υπουργού για μια ενδιάμεση εφαρμογή του Γε.Σ.Υ. έχει δεσμευτική ημερομηνία λήξης που θα καθορίζεται από την ημερομηνία μετάβασης στο ολοκληρωμένο ΓεΣΥ, η Οργάνωση Πρεσβυτέρων θα το στηρίξει με γνώμονα πάντα την υγεία των πολιτών, με έμφαση αυτών που διανύουν την Τρίτη ηλικιακή φάση της ζωής τους.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πρώτα να ενημερώνονται ενδελεχώς, μετά να κάνουν θετικές και εποικοδομητικές εισηγήσεις καλυτέρευσης της όποιας ιδέας και μετά να τορπιλίζουν στην γένεσή της κάθε καλόπιστη προσπάθεια του Υπουργού".

Keywords
Τυχαία Θέματα