Πηλακούτας: "Πολλά δημοσιεύματα, αλλά..." (ηχητικό)

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας. Για το διοικητικό, το μεταγραφικό και το αγωνιστικό.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Γίνονται συναντήσεις για να εξευρεθεί λύση στο διοικητικό. Είναι μία μικρή διεργασία, υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, θα συναντηθεί μαζί τους το ΔΣ για να δουν τις προθέσεις τους. Με την μεταβίβαση της συμφωνίας παραχώρησης των 21% των μετοχών του Πουλλαίδη, το σωματείο γίνεται μεγαλομέτοχος.

Έχουν βρεθεί κάποια άτομα που ενδιαφέρονται, δεν έχει σήμασία ο αριθμός αλλά να έρθουν στην αυριανή συνάντηση για να δοθεί ένα τέλος. Θα περιμένουμε μέχρι αύριο και το τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν αυτές. Όλα αυτά όμως θα γίνουν ευρέως γνωστά την Παρασκευή και στα μέλη.

Είδαμε πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα μας στις τελευταίες ημέρες, ούτε το θέμα με τον Ράγιος, ούτε με τον Λέβι, ούτε για τον Αντωνιάδη, ούτε για το ενδιαφέρον Μαγιόρκας Σίβου και Κολούνγκα. Ο Λέβι είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του με την προσοχή στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου. Μας ενδιαφέρουν οι Κάι και Γιαννούλη, όμως όσον αφορά τον δεύτερο αναμένουμε τη δική του απάντηση. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Ο Ράγιος είναι σίγουρα εκτός από το αυριανό παιχνίδια, θα δούμε αν θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Λέβι είπε σήμερα στους παίχτες ότι πρέπει να είναι απόλυτα σοβαροί, χωρίς να δώσουν δικαιώματα, όχι όπως είχε γίνει με τον Οθέλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα