Πετρίδης: Δεν παραχωρήθηκε η γη στον γιο του Δημοτικού Συμβ.

Δεν παραχωρήθηκε το τουρκοκυπριακό φιλέτο στον γιο του Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ, ανέφερε στο ΣΙΓΜΑ ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Σύμφωνα με τα όσα σημείωσε στο Μεσημέρι και Κάτι, αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες θα έπρεπε να ήταν πιο προσεχτικοί.

«Έγινε αίτηση. Υπήρξε μια συμβουλευτική επιτροπή σε επαρχιακό επίπεδο. Ο Δήμος είχε θετικές απόψεις, όπως και κάποιοι άλλοι. Ο κηδεμόνας, ως παρατηρητής, είχε αρνητική άποψη για ένα λόγο που δεν σχετίζεται ούτε με τη χρήση ούτε αν

είναι δικαιούχος. Διότι ο αιτητήτης είναι δικαιούχος. Σχετίζεται με το ότι ο αιτητής απουσιάζει στο εξωτερικό. Δεν έχει γίνει παραχώρηση», σημείωσε.

Όπως πρόσθεσε, ο αιτητής είναι δικαιούχος, καθότι είναι εκ μητρογονίας πρόσφυγας και ως αθλητής θα έκανε ένα γυμναστήριο που σχετίζεται με το αντικείμενό του. Ο υπουργός διερωτήθηκε, τέλος, πού είναι το σκάνδαλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Χαραυγή», αναφέροντας ότι στο παρελθόν ο Δήμος Λάρνακας είχε ζητήσει το εν λόγω φιλέτο, με την αρμόδια Υπηρεσία να αρνείται την παραχώρησή του. Ανακοίνωση εξέδωσε επί του θέματος και η ΕΔΕΚ, θέτοντας διάφορα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, η Ελεγκτική Υπηρεσία έθεσε υπό το μικροσκόπιό της την εν λόγω υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Έρευνα Γεν.Ελ. για T/κ φιλέτο στον γιο Δημ.Συμβ. του ΔΗΣΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα