Πέθανε πυγμάχος μετά από νοκ άουτ! (βίντεο)

Δυστυχώς, άλλο ένα τραγικό περιστατικό συνέβη αυτές τις ημέρες στα μαχητικά αθλήματα, καθώς ο Tim Hague έχασε τη ζωή του ύστερα από νοκ άουτ.



Ο πρώην μαχητής του UFC, Tim Hague έχασε τη ζωή του -ουσιαστικά- μετά από ήττα με νοκ άουτ σε αγώνα πυγμαχίας που έδωσε την περασμένη Παρασκευή.

Ο Hague μεταφέρθηκε εσπευσμένα

στο νοσοκομείο μετά το ΚΟ, όπου χρειάστηκε να κάνει εγχείριση για να μειώσει την πίεση στον εγκέφαλο μετά τον τραυματισμό, όμως λίγο αργότερα ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο Hague είχε βγει νοκ άουτ στην προηγούμενη μάχη του μόλις δύο μήνες πριν από αυτόν τον αγώνα, ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα σε μάχες πολύ μικρότερο από το ελάχιστο επιτρεπτό όταν κάποιος βγει νοκ άουτ.

Επίσης, με βάση κάποια βίντεο του αγώνα που έχουν κυκλοφορήσει, ο Hague δέχθηκε πολλά νοκ ντάουν μέσα στον πρώτο γύρο, αλλά ο διαιτητής (κακώς) δεν διέκοψε τη μάχη με ΤΚΟ και στον 2ο γύρο ήρθε το τέλος. Επίσης, ο Hague δέχθηκε τη μάχη με πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, αφού δεν υπήρχε αντίπαλος, ενώ ήταν και στα χαρτιά μεγάλο Mismatch, αφού ο Hague είχε ρεκόρ 1-2 στην πυγμαχία και ο αντίπαλος 7-1.

Αν έκανε σωστά τη δουλειά του ο διαιτητής, η γωνία του Hague ή ο διοργανωτής τότε ίσως να είχε γλιτώσει τη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα