Πέρασε από τη Σικελία η Λάτσιο

Η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα από τη Σικελία επικρατώντας με 0-1 της Παλέρμο και πάει... ανεβασμένη στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης με τη Ρόμα την επόμενη αγωνιστική.

Στραβοπάτημα στην έδρα της Παλέρμο θα ισοδυναμούσε με... αυτοκτονία για τη Λάτσιο αν λάβουμε υπόψη το αρνητικό ρεκόρ της ομάδας του Ντε Ζέρμπι στην έδρα της. Η Παλέρμο μετρούσε μόνο ήττες μέσα στη Σικελία από το ξεκίνημα της σεζόν και οι «Λατσιάλι» φρόντισαν να της στρίψουν ακόμα περισσότερο το μαχαίρι.

Ο Ιμόμπιλε στο πρώτο μέρος έχασε

μία χρυσή ευκαιρία να βάλει τη Λάτσιο μπροστά το σκορ, καθώς το δυνατό του βολέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πόσαβετς.

Στο 31' ωστόσο οι «Λατσιάλι» κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κοντινή προβολή θα άνοιγε το σκορ.

Οι «Λατσιάλι» παρότι δεν βρήκαν και ένα δεύτερο που θα «σφράγιζε» το τρίποντο κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το ισχνό 0-1 και να περάσουν προσωρινά στην 3η θέση, πηγαίνοντας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Ρόμα την επόμενη αγωνιστική.

Αντίθετα η Παλέρμο, η οποία τελείωσε και το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκονσάλες στο τέλος, συνεχίζει να απογοητεύει, δείχνοντας ανήμπορη για την ώρα να ξελασπώσει από τις τελευταίες θέσεις της Serie A.

Il gol di #MilinkovicSavic. #PalermoLazio #lazionews24 pic.twitter.com/efxk1pobfl

— Lazionews24 (@LazioNews_24) November 27, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα