Πεντάστερος στο Queen's ο Μάρεϊ!

Ο Άντι Μάρεϊ έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Μίλος Ράονιτς και έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία που κερδίζει για πέμπτη φορά τον τίτλο στο Queen's Club του Λονδίνου!

Ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο λύγισε με 6-7(5), 6-4, 6-3 τον 25χρονο Καναδό (Νο.9) στον τελικό του Aegon Championships και σήκωσε το 37ο τρόπαιο στην καριέρα του (δεύτερο φετινό).

Είναι η έβδομη φορά που παίρνει κούπα στο γρασίδι και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Wimbledon,

όπου θα προσπαθήσει να απογειώσει ξανά τους συμπατριώτες του, όπως έκανε το 2013!

Ο Μίλος, πάντως, βρέθηκε τρία γκέιμ μακριά από τη νίκη, καθώς μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, με συνοπτικές διαδικασίες προηγήθηκε 3-0 στο δεύτερο!

Κάπου εκεί, όμως, «ξύπνησε» ο 29χρονος Βρετανός, που με απίθανη αντεπίθεση πέρασε μπροστά με 5-3 και έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Άντι μπήκε με τρομερή φόρα στο καθοριστικό σετ και με το άμεσο μπρέικ μπήκε στη θέση του οδηγού, όπου παρέμεινε χωρίς προβλήματα μέχρι το τέλος. Σε εξαιρετική κατάσταση ο τενίστας από το Ντάνμπλεϊν, είναι σίγουρα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο βρετανικό σλαμ.

Να σημειώσουμε ότι ήταν και η πρώτη προπονητική νίκη του Ιβάν Λεντλ επί του Τζον Μάκενροου, που βρίσκεται στο πλευρό του Ράονιτς για τη σεζόν στο γρασίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα