ΠΑ.Σ.Π. - STOIXIMAN TOP GOAL 17/18

Αρχή κάνει αύριο ο καθιερωμένος ετήσιος διαγωνισμός του ΠΑ.Σ.Π. για το Καλύτερο Γκολ του Πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια)! Από φέτος, ο διαγωνισμός και τα βραβεία του μετονομάζονται σε STOIXIMAN TOP GOAL.

Με το πέρας κάθε αγωνιστικής, ο ΠΑ.Σ.Π. θα επιλέγει τα 5 ωραιότερα γκολ και θα τα θέτει σε ψηφοφορία

στο Facebook του συνδέσμου (facebook.com/pasp.org.cy), όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν για το κορυφαίο της κάθε Αγωνιστικής.

Ψηφίζοντας για το κορυφαίο γκολ, οι φίλαθλοι θα συμμετέχουν ταυτόχρονα σε κλήρωση, όπου κάθε αγωνιστική 1 τυχερός θα κερδίζει Συλλεκτικό Άλμπουμ για τα 30 χρόνια του ΠΑ.Σ.Π., με αφιέρωση από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σπύρο Νεοφυτίδη.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα παραδίδει στον νικητή ποδοσφαιριστή το βραβείο του STOIXIMAN TOP GOAL κάθε αγωνιστική. Στο τέλος της σεζόν, μέσα από τα 26 καλύτερα γκολ ανά αγωνιστική, συν ακόμη 4 που θα συμπληρώσουν την 30άδα, θα αναδειχθούν τα 3 κορυφαία της χρονιάς. Τα 3 αυτά γκολ θα βραβευθούν στα ετήσια PASP Football Awards 2017/2018.

Να σημειώσουμε ότι οι ψηφοφορίες για τις 2 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωσή τους τον Ιανουάριο.

Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία STOIXIMAN, η οποία εκτός από τον διαγωνισμό STOIXIMAN GOLDEN GLOVES, από φέτος γίνεται χορηγός και στον έτερο μεγάλο ετήσιο διαγωνισμό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα