Πάρντο: «Nα κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα»

"Eίναι πολύ μεγάλη χαρά το ότι κατάφερα να πετύχω δύο γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και αξία, προκειμένου να συνεχίσω την προσπάθεια. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια αυτή την περίοδο, είναι φανερά τα αποτελέσματά της και αυτό με κάνει χαρούμενο. Μου δίνει μεγάλη όρεξη και με κάνει να προσπαθώ περισσότερο για τον Ολυμπιακό.

Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι έχω υψηλούς στόχους στο μυαλό μου για

την φετινή σεζόν. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πετύχω, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι, έτσι ώστε μαζί με την ομάδα να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Όλα είναι δυνατά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι βέβαια δύσκολο γιατί ο άμεσος αντίπαλός μας είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να περάσουμε. Όταν δουλεύεις, φέρνεις και τα σωστά αποτελέσματα, πρέπει να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να ελπίζουμε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα ώστε να προκριθούμε.

Η αγάπη των φιλάθλων μου δίνει κίνητρο, από την πρώτη στιγμή που ήρθα προσπαθώ να ανταποδίδω στους φιλάθλους τον σεβασμό και το πάθος, ενώ αυτοί μου δείχνουν πάντα αγάπη και συμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Θέλω να τους αποδεικνύω σε κάθε παιχνίδι πόσο πολύ σέβομαι και αγαπάω τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ο καθένας από εμάς που θα παίξει να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του ώστε να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει. Πρέπει να σέβεσαι την ομάδα, με σοβαρότητα και συγκέντρωση να κάνεις πραγματικότητα το αποτέλεσμα που επιδιώκεις», δήλωσε ο 27χρονος Κολομβιανός διεθνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα