Παρέλαβε το μετάλλιο του ο Κονιαράκης (φωτος)

Την 9η θέση στο επί κοντώ με επιτυχημένο άλμα στο 4.10μ. κατέλαβε ο Δανιήλ Ιωάννου.

Το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε την Πέμπτη (30/07) ο Γιώργος Κονιαράκης στη δισκοβολία στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων βρίσκεται πλέον σε κυπριακά χέρια, μετά την απονομή του αγωνίσματος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31/07). Ο αθλητής του ΓΣΟ παρέλαβε το μετάλλιο του υπό τα βλέμματα της κυπριακής αποστολής, που

πήγε στο γήπεδο στίβου της Τιφλίδας.

Μετά την απονομή του δίσκου, διεξήχθη ο τελικός του επί κοντώ αγοριών όπου ο Δανιήλ Ιωάννου κατέλαβε τη 9η θέση, σε σύνολο δώδεκα αθλητών. Ο 16χρονος αθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 3.90μ. και τα 4.10μ. και ακολούθως επιχείρησε στο 4.30μ. να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ (σ.σ. 4.20μ.), όμως δεν τα κατάφερε. Οι προσπάθειες του, πάντως, στο 4.30μ. ήταν πολύ καλές, ειδικά η δεύτερη και έδειξε ότι σύντομα θα ξεπεράσει και αυτό το ύψος.

Εξάλλου, το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου ολοκληρώνεται το 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων με την τελετή λήξης, που θα πραγματοποιηθεί στο Χωριό των Αθλητών. Η κυπριακή αποστολή επέλεξε ως σημαιοφόρο τον αργυρό νικητή στη δισκοβολία, Γιώργο Κονιαράκη.

Ηρόδοτος Μιλτιάδους (Απεσταλμένος ΕΑΚ)

Keywords
Τυχαία Θέματα