Παραλίμνι: Υπόθεση εμπρησμού, διάρρηξης-κλοπής κυνηγετικού

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κυνηγετικού όπλου ΔΟΚΟ και εμπρησμού, διερευνά η Αστυνομία στο Παραλίμνι, ύστερα από την ολοκληρωτική καταστροφή από πυρκαγιά καταστήματος ελαστικών στο Παραλίμνι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «διερευνούμε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής ενός κυνηγετικού όπλου ΔΟΚΟ και εμπρησμού. Το όπλο είναι ιδιοκτησίας του 51χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ελαστικών στο Παραλίμνι,

το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς σήμερα τα ξημερώματα από πυρκαγιά που πιθανόν να τέθηκε κακόβουλα».

Πρόσθεσε ότι σήμερα άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή, στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, και περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δράστες εισήλθαν από δυτικό παράθυρο του καταστήματος το οποίο εντοπίστηκε ανοικτό.

Ανέφερε ακόμα ότι το κατάστημα ελαστικών δεν καλύπτετο από ασφάλεια και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπολογιστεί οι ζημιές από την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 02.55 τα ξημερώματα εξερράγη πυρκαγιά σε κατάστημα ελαστικών που βρίσκεται στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας 51χρονου από το Παραλίμνι. Στο κατάστημα υπήρχαν ελαστικά, μηχανήματα και διάφορα άλλα εργαλεία ενώ τη φωτιά κατάφεραν να σβήσουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου.

Στο κατάστημα δεν υπήρχαν εγκατεστημένα σύστημα συναγερμού και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα