Παραλίγο να καεί ζωντανός άντρας στην προσπάθεια να ζεσταθεί

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η προσπάθεια 40χρονου άντρα, εξαρτημένου από ναρκωτικές ουσίες, να ανάψει φωτιά στην παράγκα που έμενε για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο άντρας διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα, φτιαγμένο από τσίγκους και ξύλα, δίπλα σε φάρμα στην περιοχή της Πέρα Ορεινής.

Ο χώρος της φάρμας ανήκει στον 40χρονο αλλά ουσιαστικά είναι άστεγος. Τα τελευταία δύο χρόνια μένει στο πρόχειρο υποστατικό, ενώ στον χώρο της φάρμας εκτρέφει ζώα κοντινό του πρόσωπο. Πληροφορίες

αναφέρουν ότι ο 40χρονος παλεύει χρόνια με τα ναρκωτικά, ενώ έχει πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου ο 40χρονος στην προσπάθεια του να ζεσταθεί, άναψε φωτιά και ακολούθως κοιμήθηκε. Όμως, το πρόχειρο κατάλυμα του άρπαξε φωτιά και όπως πληροφορούμαστε, την τελευταία στιγμή κατάφερε να εγκαταλείψει το σημείο. Ο άντρας δεν έφερε τραυματισμούς.

Τη φωτιά αντιλήφθηκαν γείτονες και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το δελτίο της Πυροσβεστικής, «η ώρα 16.17 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υποστατικό στην κτηνοτροφική περιοχή του χωριού Πέρα Ορεινής. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17.21. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένα τροχόσπιτο και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία βρίσκονταν εντός του τροχόσπιτου. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Θα ακολουθήσει σε συνεργασία με την Αστυνομία, αργότερα σήμερα, διερεύνηση αιτίων πυρκαγιάς».

Μετά τη φωτιά, κοντινό πρόσωπο του 40χρονο τον μετέφερε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας για να ζητήσουν βοήθεια. Εκεί ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας και πρότεινε στον άντρα να φιλοξενηθεί σε γηροκομείο προσωρινά μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο 40χρονος δεν δέχτηκε να μεταβεί στο γηροκομείο και φιλοξενήθηκε από φίλο του, ενώ τη Δευτέρα θα επικοινωνήσει με το Γραφείο Ευημερίας για να του δοθεί βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα