Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Ο Κάρλες Βιγιαρουμπί υπέβαλε την παραίτηση του μετά το φιάσκο της διεξαγωγής του αγώνα απέναντι στην Λας Πάλμας κεκλεισμένων των θυρών.



Καζάνι που βράζει είναι η Μπαρτσελόνα, μετά το φιάσκο του αγώνα με την Λας Πάλμας που κατέληξε τελικά στην διεξαγωγή του κεκλεισμένων των θυρών. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κάρλες Βιγιαρουμπί υπέβαλε την παραίτηση του, διαφωνώντας με τις επιλογές της διοίκησης, ενώ ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 δεν μεταδίδει

το ματς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου παρουσίασε την επίσημη θέση του για το θέμα στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα: «Θα χάναμε 6 βαθμούς, τρεις από τον μηδενισμό κι άλλους τρεις λόγω τιμωρίας. Η Λίγκα δεν μας άφηνε να αναβάλουμε το παιχνίδι, κάτι που ήταν επιθυμία μας. Μιλήσαμε με την ομοσπονδία, αλλά δεν βρέθηκε άκρη. Δεν μας άφησαν επιλογή. Ζυγίσαμε τις καταστάσεις μιλώντας με στελέχη της διοίκησης και το προπονητικό τιμ και αποφασίσαμε ότι το κόστος θα ήταν πολύ μεγάλο αν δεν κατεβαίναμε να αγωνιστούμε και κάπως έτσι επιλέξαμε την λύση των κεκλεισμένων θυρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα