Πάους: "Το θεωρώ απαράδεκτο"

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Αντρέ Πάους. Ο προπονητής της Ανόρθωσης μεταξύ άλλων ανέφερε «θεωρώ απαράδεκτο ο αντίπαλος να ισοφαρίσει σε 2-2».

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού

«Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές αντεπιθέσεις από τον αντίπαλο τις οποίες δυσκολευτήκαμε να αναχαιτίσουμε. Δεν είχαμε τις σωστές αποστάσεις από συμπαίκτες και αντίπαλους, πράγμα που προσπαθήσαμε να διορθώσουμε στο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι και από τη στιγμή που σκοράρεις 2 φορές,

θεωρώ απαράδεκτο ο αντίπαλος να ισοφαρίσει σε 2-2. Η Αγία Νάπα περίμενε τα λάθη μας και αυτό που πρέπει να κάνεις σαν παίκτης είναι να προσέχεις τις πάσες και να τρέχεις να αναπληρώνεις τα λάθη σου. Ήμασταν άτσαλοι στις μεταβιβάσεις που έδωσαν στον αντίπαλο το δικαίωμα να κτυπήσει στην αντεπίθεση στα δύο γκολ. Μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες ώστε να κάνουμε το 3-1 και να κλειδώσει το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω όμως ότι για εμένα είναι απαράδεκτο να κερδίσεις 2-0 και να μην παίρνεις το τρίποντο. Υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα. Υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα