Παίκτης 35 εκατ. και τον προσπερνάει ο διαιτητής!

Αγνώριστος αφότου πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι ο Ενγκολό Καντέ, σε τέτοιο βαθμό που στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Άρσεναλ ο διαιτητής Όλιβερ έτρεχε γρηγορότερα απ' αυτόν.



Η Τσέλσι ήλπιζε πως αγοράζοντας τον Ενγκολό Καντέ από τη Λέστερ θα θωράκιζε τη θέση "6". Το ίδιο και ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του θέλοντας έναν παίκτη για τις βρώμικες δουλειές. Προκειμένου μάλιστα να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Αγγλίας και ο Γάλλος χαφ να πάει στο Λονδίνο, βγήκαν από τα ταμεία των "μπλε" 35

"φρεσκότατα" εκατομμύρια ευρώ!

Για ποιον πλήρωσε τόσα η Τσέλσι; Για τον ποδοσφαιριστή που στο περσινό πρωτάθλημα είχε τα περισσότερα επιτυχημένα τάκλινγκ (4.7) και τα περισσότερα κλεψίματα (4.2) ανά αγώνα, όντας από τις αποκαλύψει της σεζόν!

Μετά τη μεταγραφή του ωστόσο η πτώση του είναι ραγδαία. Άλλο το στιλ παιχνιδιού των Λονδρέζων, παρόλα αυτά ο Καντέ δεν θυμίζει σε τίποτα το "σκυλί που δάγκωνε" τους αντιπάλους και προστάτευε το κέντρο άμυνας της ομάδας του Ρανιέρι.

Έχει τρία τάκλινγκ ανά αγώνα και 2.8 κλεψίματα, χωρίς να είναι καν στην πρώτη 10άδα των δύο κατηγοριών!

Μάλιστα στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Άρσεναλ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα όταν στο τρίτο γκολ πρώτα τον ντρίμπλαρε και τον "άδειασε" με μαγικό τρόπο ο Εζίλ και στη συνέχεια τον πέρασε στο σπριντ προς την περιοχή του Κουρτουά ο ρέφερι Τέιλορ φτάνοντας πρώτος!

Ο... Καντελελέ κάπου είχε χαθεί στο δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα