Παιχνίδια μάνατζερ ή πραγματικότητα τα 110 εκ. ευρώ!

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που απασχολούν τους τελευταίους μήνες το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αποκαλείται ως "νέος Τιερί Ανρί". Ο λόγος για τον Γάλλο επιθετικό της Μονακό Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σκοράρει κατά βούληση, αποτελώντας τον κύριο εκφραστή της -ομολογουμένως εντυπωσιακής- επιθετικής λειτουργίας που έχει κτίσει στη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.


Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του 18χρονου άσου, «υποχρέωσαν» τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή των «πετεινών» για τις επικείμενες αναμετρήσεις της εθνικής Γαλλίας

και όπως είναι φυσικό, ο νεαρός στράικερ αποτελεί «αγαπημένο παιδί» του διεθνούς Τύπου.

Ωστόσο, ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις, το θέμα διογκώνεται πέραν των ...φυσικών διαστάσεων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον ισπανικό Τύπο, όπου «αποκαλύπτεται» πως η διοίκηση των Μονεγάσκων απέρριψε προσφάτως πρόταση 110 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Μπαπέ.

Αν και η προέλευση της εντυπωσιακής πρότασης δεν κατονομάζεται, το προσφερθέν ποσό θεωρείται -σε αντικειμενικό επίπεδο- υπερβολικό, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς ν΄ αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, δεδομένης της «παράνοιας» που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα με τα εκατομμύρια να δαπανώνται ως άλλος... πασατέμπος.

Στο πλαίσιο αυτό, στα σχετικά δημοσιεύματα στην Ισπανία εκφράζεται η βεβαιότητα ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν παρακολουθεί στενά τον Μπαπέ και πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να θέσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωταγωνιστική θέση για τη διεκδίκηση του νεαρού συμπατριώτη του...

Keywords
Τυχαία Θέματα