Παγκόσμια μέρα για την πολλαπλή σκλήρυνση (LIFE WITH MS)

Με ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει την καθιερωμένη Εβδομάδα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση. Η εβδομάδα μας φέτος θα αρχίσει την Τετάρτη 24 Μάιου και θα λήξει την Τετάρτη 31 Μάιου 2017 με το σλόγκαν μας και πάλι «Για μια καλύτερη Ποιότητα Ζωής». Η εβδομάδα μας θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

•Cheese and Wine στον Κήπο της Οικίας της Κας Sue Mantovani στην Οδό Δημονίκου (παραπλεύρως

της Σχολής Καλογραιών) την Τετάρτη 24/5/2017 μεταξύ 8 - 10 μμ με ζωντανή μουσική από Σαξοφωνίστα. Το εισιτήριο τιμάται στα 10 ευρώ.

•´Ερανος στις Υπεραγορές της Λάρνακας για οικονομική στήριξη αλλά και ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας το Σάββατο, 27/5/2017.

•Ιατρική Ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού την Κυριακή 28/5/2017 στις 10.30 πμ. Θα ακολουθήσει δεξίωση. Στην Ημερίδα θα λάβουν μέρος αξιόλογοι Ιατροί και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων σχετικών με την πολλαπλή σκλήρυνση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Βασιζόμαστε στη δική σας συνδρομή για την επιτυχία των πιο πάνω εκδηλώσεων. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε την χαρά να παρευρεθείτε και στις δύο πιο πάνω εκδηλώσεις μας και επίσης ότι θα έχουμε και τη βοήθεια σας σε ότι αφορά την πώληση των εισιτηρίων και την στελέχωση των τρίωρων κλιμακίων για τον Έρανο στις υπεραγορές.

Για εισιτήρια και πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στην Διοικητική Λειτουργό του Συνδέσμου (τηλ.24-365701) και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και πάντα έχοντας «Ελπίδα για μια Καλύτερη Ζωή» !

Με εκτίμηση,

Για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Στέλιος Νικολάου Ζωή Μούσκου

Πρόεδρος Γραμματέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα