Πάφος:Πιθανά εντάλματα για γιατρούς -Εμπλοκή σε πλαστογραφία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν το μεσημέρι τα τέσσερα πρόσωπα, που φέρονται να εμπλέκονται στο παράνομο κύκλωμα εργοδότησης αλλοδαπών στην Πάφο, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και εναντίον άλλων δύο προσώπων που φέρεται να υπέγραφαν ιατρικές βεβαιώσεις για πρόσωπα υπαρκτά που ήθελαν οικιακό βοηθό, ενώ τα ίδια τα πρόσωπα δεν είχαν ιδέα.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείονται εντάλματα σύλληψης για δυο γιατρούς.

Τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες

με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, πλαστοπροσωπίας, εξασφάλισης εγγραφής και εισόδου με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τον 80χρονο ηλικιωμένο φίλο του παραπονούμενου, τον ιδιοκτήτη του Γραφείου Εξευρέσεως Εργασίας Αλλοδαπών, ηλικίας 58 ετών, και τις δύο υπαλλήλους του Γραφείου, ηλικίας 36 και 28 ετών.

Η καταγγελία, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε από 78χρονο, ότι στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 κλήθηκε στα Γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Επαρχία Πάφου, για καθυστερημένες οφειλές που σχετίζονταν με εργοδότηση αλλοδαπού οικιακού βοηθού, ενώ ουδέποτε εργοδότησε αλλοδαπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα