ΟΣΦΠ Η... φόρμουλα για τον Μόρα

Συνεχίζονται τα μετεγγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό

Από τη Χιλή υπάρχει η πληροφόρηση πως η ομάδα του Ολυμπιακού προσπαθεί να αγοράσει το 70% των δικαιωμάτων του Φελίπε Μόρα, καθώς το υπόλοιπο 30% δεν ανήκει στην Ουνιβερσιδάδ.

Είναι δεδομένο το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον διεθνή Χιλιανό φορ Φελίπερ Μόρα. Για τον 23χρονο άσο, οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό

να προσπαθεί να αγοράσει το 70% των δικαιωμάτων του.

Το υπόλοιπο 30% ανήκει στην Άουνταξ Ιταλιάνο και κοστολογείται λίγο πάνω από 1 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα πάντως, πέραν του ενδιαφέροντος από Ολυμπιακό, Μεξικό, Ισπανία και αλλού, κι η Ουνιβερσιδάδ... μάχεται για να τον κρατήσει προσπαθώντας να αγοράσει το υπόλοιπο 30% των δικαιωμάτων του. Στον Ολυμπιακό αναζητούν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για ένα άμεσο «deal», για έναν παίκτη που θυμίζει περίπτωση Χόρχε Μπενίτες.

Πρόθεση για Βάις

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ο Ολυμπιακός θα ήθελε ξανά τον Βλάντιμιρ Βάις. Από τη μεριά του Σλοβάκου, όμως, προκύπτουν δύο σαφή ερωτηματικά.
Το πρώτο είναι το οικονομικό. Ο Βλάντιμιρ Βάις στα τελευταία του συμβόλαια έπαιρνε πάνω από 2 με 2,5 εκ. ευρώ ετησίως. Ο Ολυμπιακός ακόμα και με υπέρβαση το πολύ να του προσφέρει 1 με 1,5 εκ. ευρώ. Γεγονός που σημαίνει πως ο Σλοβάκος εξτρέμ θα πρέπει να κάνει αισθητά μεγάλη υποχώρηση ως προς το σκέλος αυτό.

Επίσης, πέραν αυτού, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και την επόμενη ποδοσφαιρική του στόχευση. Και αυτό, διότι άφησε με ευκολία την Ευρώπη για τα... πετροδόλαρα, προτιμώντας τα χρήματα από την ποδοσφαιρική καριέρα. Είναι λοιπόν και θέμα χρημάτων αλλά και θέμα ποδοσφαιρικής λογικής και νοοτροπίας από τη μεριά του. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο ή τουλάχιστον αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση. Στο Λιμάνι φαίνονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να κλείσει ο παίκτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα