«Όρθια» στο «Έτιχαντ» η Τότεναμ

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με 2-0 επί της Τότεναμ, όμως τα «Σπιρούνια» ισοφάρισαν (2-2) και πήραν την ισοπαλία, κάνοντας φοβερά χαρούμενη την... Τσέλσι!

Του πάνε όλα πρίμα: από τη μία έχει φτιάξει ο ίδιος μια τελείως «κυνική» Τσέλσι η οποία ξέρει να παίρνει τ' αποτελέσματα που πρέπει, από την άλλη οι βασικοί του αντίπαλοι έχουν επιδοθεί σ' ένα άνευ προηγουμένου οικειοθελές βγάλσιμο των ματιών τους. Κάπως έτσι, οι «Μπλε» του Αντόνιο Κόντε απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής και βλέπουν, μάλιστα, τη διαφορά της από τους διώκτες της ν' αυξάνεται.

Το ίδιο έργο- αυτό

«υπέρ» της Τσέλσι- επαναλήφθηκε και σήμερα στο “Etihad”: η Σίτι υποδέχτηκε την Τότεναμ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, όμως λογάριαζε χωρίς τα «Σπιρούνια».

Γιατί μπορεί ο Γιορίς να θύμισε παλαιοημερολογίτη και να «χάρισε» απλόχερα δώρα, όμως οι υπόλοιποι 10 του Ποκετίνο δε φάνηκαν εξίσου φιλεύσπλαχνη: στο 49΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε έξοδο που θύμισε έντονα αυτή του Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα ο Σανέ από κοντά να γράψει το 1-0 για την Σίτι.

Πριν προλάβει να συνέλθει από την ψυχρολουσία η Τότεναμ, ο Γιορίς το έκανε και πάλι- σέντρα του Στέρλινγκ στο 54΄, αντί να πιάσει την μπάλα ο Γάλλος την άφησε να του φύγει και ο Ντε Μπρόινε δε δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.

Αντί όμως, να παιχτεί το έργο «Καλώς τα παιδιά, καλώς τα: 3-0» μιας και το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα με το μέρος των γηπεδούχων, τα «Σπιρούνια» ύψωσαν ανάστημα: στο 58' ο Γουόκερ σέντραρε, ο Ντελέ Άλι πήρε την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1.

Σα να μην έφτανε στον Πεπ το πρώτο γκολ της Τότεναμ, ήρθε και το δεύτερο για να τον ρίξει εκ νέου στην αγκαλιά της αγωνιστικής κατάθλιψης: πάσα Έρικσεν στον Κέιν, ωραίο τακουνάκι αυτός στον επερχόμενο Σον και διαγώνιο σουτ του τελευταίου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπράβο για το 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα