Ώρα για νίκη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κυνηγά ο Άρης σήμερα κόντρα στη Δόξα. Οι «πράσινοι» του Νικόλα Μαρτίδη, με ανεβασμένη την ψυχολογία από την ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα, θέλουν απόψε στο Μακάρειο να πανηγυρίσουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο.

Η λεμεσιανή ομάδα γνωρίζει ότι ο αντίπαλός της είναι πολύ καλός και πως το παιχνίδι απόψε θα έχει μεγάλες δυσκολίες. Όμως υπάρχει αποφασιστικότητα για να παρουσιαστεί ο Άρης

με το καλό του πρόσωπο για να πάρει το τρίποντο.

Ο απολογισμός των 3 βαθμών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές σαφώς και δεν είναι ικανοποιητικός, όμως η λεμεσιανή ομάδα είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα αντιμετωπίζοντας ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Θα μπορούσε ήδη να έχει πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο αφού και κόντρα στην ΑΕΛ και με τον ΑΠΟΕΛ, τη Σαλαμίνα αλλά και την Αλκή η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Νικόλας Μαρτίδης έχει κάποια προβλήματα με σοβαρότερο την απουσία του Μαραγκουδάκη, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Επίσης εκτός λόγω καρτών είναι και ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ Κούλης Παναγή. Τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σοβαρά και αναμένεται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Το ζητούμενο για τον τεχνικό του Άρη είναι να καταφέρει η ομάδα του να έχει την ίδια καλή αμυντική συμπεριφορά στους αγώνες με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους όσο και με τις μεγάλες. Από ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση ο Άρης δέχθηκε μόλις δυο τέρματα, εκ των οποίων το ένα στις καθυστερήσεις. Αντίθετα με Αλκή και Σαλαμίνα η εστία του παραβιάστηκε τέσσερεις φορές και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έμεινε στην ισοπαλία και στους δύο αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα